Snorkeskinne

Vi kender med garanti alle nogen, der snorker, og vi ved alle, hvor irriterende det kan være at sove sammen med nogen, der snorker. De kan holde en vågen i timevis, og selvom man skubber til dem, fortsætter de ganske kort tid efter, hvor de slap. Ca. 40 % af alle mænd og 30 % af alle kvinder snorker.

Man snorker på grund af en afslapning af musklerne i halsen. Afslapningen i svælget mindsker svælgvolumen, og dette får det bløde væv til at vibrere, når man trækker vejret.

Vibrationen frembringer snorkelyden, som kan variere fra en tung vejrtrækning til en næsten øredøvende buldren, til stor gene for både den snorkende og dennes partner.

Hos 30-50 % er problemet mere end blot social snorken. Hos den gruppe kan snorken desuden være et symptom på søvnapnø, som i de alvorligste tilfælde kan føre til for højt blodtryk og/eller kolesterol og andre sygdomme, der kan lede til diabetes 2 (sukkersyge).

Ved søvnapnø forekommer der afbrydelser i vejrtrækningen under søvnen, som sætter kroppen i en alarmtilstand, hvilket medfører betydelig forringet søvn og kan resultere i morgenhovedpine, manglende energi og udtalt træthed. Heldigvis findes der råd for snorken – endda helt uden hverken iltapparat eller kirurgisk indgreb. Hos Tandlægerne Vanløse tilbyder vi udarbejdelse af snorkeskinner med stor succes.

 


Hvordan virker en snorkeskinne?

Kort fortalt virker en snorkeskinne på den måde, at den sørger for, at der er mere plads til vejrtrækning i mund og svælg. Skinnen skal selvfølgelig bruges om natten, hvor den, ved at skubbe underkæben en smule frem, skaber mere frie luftveje, så den vibration, der forekommer og skaber snorken, mindskes.


Sådan er forløbet hos os

Ønsker du en snorkeskinne, er forløbet ganske enkelt. Nævner du dine problemer med snorken for os, vil vi foretage en kort undersøgelse, hvor vi vil se, om du er egnet til en snorkeskinne. Er du egnet, vil vi tage aftryk af dine tænder, hvorefter vi vil sende aftrykket til et speciallaboratorium, hvor snorkeskinnerne produceres. Alle snorkeskinner specialfremstilles efter dine aftryk. Når skinnen er færdig, er den klar til brug. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver grundigt instrueret i, hvordan du skal bruge snorkeskinnen.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores udbud af snorkeskinner, eller er du i tvivl om, hvorvidt du vil have godt af en snorkeskinne, kan du altid kontakte os på telefon: 38 34 19 50 og høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig af med din snorken.