Hvad er et implantat?

Et implantat kan bruges til at erstatte en eller flere mistede tænder. Et implantat er en kunstigt fremstillet rod af titanium, der skrues fast i knoglen med et gevind, så den sidder godt fast og har stabilitet. På implantatet kan kroner, proteser eller broer påsættes alt efter hvor mange tænder, der skal erstattes.

Hvorfor få et implantat?

Nogle vil måske spørge sig selv, hvorfor de skal have et implantat og ikke kan nøjes med en protese. Proteser kan i mange tilfælde være en fin løsning, men man kan hurtigt komme til at opleve nogle komplikationer ved brug af protese. For eksempel kan den blive svær at styre, da gummen skrumper, og den derfor ikke sidder ikke fast på samme måde, som et implantat gør. Et implantat er derfor, for mange, en bedre løsning.

Hvordan foregår indsætningen af et implantat

Vi indgår i et tæt samarbejde med en specialtandlæge i kæbekirurgi, og det er ham, der vil udføre den operative del af arbejdet. På den måde sikrer vi, at du får den bedste og mest kompetente behandling. Når implantatet er sat ind, skal kæben hele, før vi kan sætte en krone på implantatet.

Kontakt os for spørgsmål

Går du og overvejer at få indsat et implantat, eller har du spørgsmål til processen, kan du altid kontakte os og få en snak. Vi kan kontaktes på telefon: 70 87 86 80 eller på mail: info@tandlaegernevanlose.dk.