Din tandlæge nær Brønshøj

Er du er på udkig efter en tandlæge nær Brønshøj, tror vi på, at vi kan være løsningen til dig. I vores tandklinik, Tandlægerne Vanløse, der ligger tæt på såvel storbyen som Brønshøj, arbejder vi hårdt på at give vores patienter den sunde mund og de flotte tænder, som vi synes, de fortjener. Vores mission er, at vores kunder skal beholde deres egne tænder, hele livet, og dette mål arbejder vi mod ved at tilbyde kvalitetsbevidste, forebyggende behandling, samt at udbedre smerter og gener, hvis ulykken først er sket.

Når du kommer ind til os i vores klinik nær Brønshøj, vil du opdage, at vi altid sætter patienten i fokus. Dette betyder, vi holder dig opdateret under hele forløbet, så du føler dig både veltilpas og velinformeret i tandlægestolen. Vi har erfaret at dette især er betryggende for folk der lider af tandlægeskræk.

Udover fokus på den enkelte patient, går vi også højt op i at tilbyde vores kunder behandlinger til fornuftige priser, da vi mener, at alle skal have råd til at gå til tandlægen. Når priserne er rimelige, vil du være mere tilbøjelig til at møde op til din aftalte tandlægetid, og det er netop hvad vi ønsker. Kun gennem regelmæssige tandlægetjek kan du nemlig opretholde en god og sund mund- og tandhygiejne.

Vi er din tandlæge nær Brønshøj

Tandlægerne Vanløse består af et team af engagerede tandlæger og tandplejere, der alle brænder for deres job. Hos os bliver du altså behandlet af et professionelt team, der alle har mange års erfaring inden for deres område, og dermed sikrer dig den bedste mulige behandling i tandlægestolen.

Vi ved, at det kan være svært at klemme en tandlægetid ind i en travl hverdag med børn og job. Derfor er det også vigtigt, at du kan få foretaget alle behandlinger samme sted, hvilket du kan hos os. Således slipper du for besværet med at være en patient, der modtager behandling på flere forskellige tandklinikker. Vi klarer det hele i vores klinik nær Brønshøj.

Hos os modtager du forebyggende behandling, så du derved kan minimere dine tandlægeudgifter på længere sigt. Dette gøres ved, at tandlægen gør dig opmærksom på de ting, du ikke selv er klar over. Det kan fx være, du er god til at børste tænder, men glemmer at bruge tandtråd. Ved at informere patienten om sådanne ting får patienten tips og tricks til hvordan man rengør sine tænder, og dermed slipper for store tandlægeregninger.

Få en tid i dag

Vi stræber altid efter at levere kvalitet, som du kan være glad for resten af livet. Når du leder efter en tandlæge nær Brønshøj, håber vi derfor på at høre fra dig. Kontakt os allerede i dag på telefon 38 34 19 50, så finder vi en tid til dig, hvad enten du er ny eller tilbagevendende patient.

Her finder du os

Du finder vores klinik på Godthåbsvej 254, 2720 Vanløse. Kommer du fra Brønshøj kan du fx tage bus 2A mod Kastrup Station og stå af på stoppet Hulgårdsvej, hvorfra der kun er 2 minutters gågang til du når vores klinik. Hos Tandlægerne Vanløse glæder vi os til at byde dig velkommen i vores tandlægeklinik, hvor patienten altid er i centrum. Vi er også beliggende nær byer som Husum.