Din tandlæge nær Husum

Vi er din tandlæge nær Husum

Søger du en pålidelig og imødekommende tandlæge nær Husum? Tandklinik Vanløse ligger et stenkast fra Husum, og vi er sikre på, at vi kan gøre din mund sund og dine tænder flotte og skinnende.

Det der adskiller os fra andre tandlæger er, at hos os er patienten altid i centrum. Udover god patientkontakt lægger vi også stor vægt på at tilbyde behandlinger til fornuftige priser, da vi ved, hvor vigtigt det er, at alle kommer til tandlægen regelmæssigt. Mange unge dropper tandlægebesøget, fordi de ikke har råd, men sådan skal det ikke være! I det lange løb er det langt dyrere ikke at gå til tandlægen, da du på denne måde ikke bliver opmærksom på begyndende problemer og sygdomme, og så må punge ud til en langt mere omfattende behandling, når du så endelig møder op til tjek.

Det er vigtigt for os, at tandlægebesøget ikke er noget man frygter eller udskyder. Når du kommer ind til os, vil du derfor blive behandlet af en erfaren person, der har mange års erfaring, også med patienter der lider af tandlægeskræk. Som en anden bonus, kan du som patient hos os, få opfyldt alle dine behov på én tandklinik. Det sparer dig for en masse besvær, at du ikke behøver at besøge forskellige klinikker alt efter, hvad du skal have lavet. Vi tager os af det hele hos Tandlægerne Vanløse.

Hvad kan vi?

Vi vil gerne hjælpe dig, og dette gøres bedst ved at begrænse dine omkostninger, og fokusere på forebyggelse frem for behandling. Hos Tandlægerne Vanløse får du gode råd til, hvordan du tager bedre vare på dine tænder samt informationer om, hvad du skal være opmærksom på, fx under tandbørstning. Under normale omstændigheder kan det bedst betale sig, at tage til tandlægen to gange om året. Ved at gøre dette bliver potentielle problemer spottet inden, de går hen og skaber store og unødige problemer. Denne løsning er også klart den billigste, hvilket selvfølgelig er et plus.

Vores mål er, at du som patient skal være tilfreds med den behandling du får, og det resultat, du forlader klinikken med. Derfor stræber vi efter at levere kvalitet hver evig eneste gang. Vi tager os tid til at lytte til dig, og tager dig altid med på råd, når der skal træffes vigtige beslutninger. Vi mener nemlig, at god kommunikation er vejen til et godt samarbejde mellem tandlæge og patient. Et samarbejde præget af tillid, hvor du som patient altid føler dig velkommen og hørt.

Her finder du os

Har du spørgsmål til din tandsundhed eller ønsker du at få flyttet din journal, så du kan blive patient hos os, kan du kontakte os på telefon 38 34 19 50 allerede i dag. Vi har adresse på Godthåbsvej 254, 2720 Vanløse, hvilket gør det nemt at nå vores klinik med offentlig transport. Kommer du fra Husum Torv kan du tage bus 5A mod Sundbyvesterplads/Sløjfen efterfulgt af bus 2A mod Lergravsparken Station. Står du af ved stoppet Hulgårdsvej er der kun 3 minutter til fods, inden vi kan byde dig velkommen i vores tandklinik, hvor fokus altid er på dig! Vi ligger altså også nær byer som eksempelvis Brønshøj.

Står du og leder efter en tandlæge nær Husum, håber vi at høre fra dig.