Ondt i kæben

Ondt i kæben kan være en pinefuld lidelse. De fleste oplever af og til at have ondt i kæben. Nogle gange er smerterne harmløse og skyldes spændinger, men andre gange kan smerterne være mere omfattende og skyldes, at kæbeleddet fungerer dårligt, eller at der er betændelse i tandkød eller tænder. Uanset hvad, er det vigtigt at få kortlagt, hvad smerterne skyldes.

Hvorfor får man ondt i kæben?

Vi ser ofte, at ondt i kæbeleddet opstår på baggrund af tandslid. Tandslid kan opstå, hvis du har tendens til at skære tænder, eller hvis du indtager meget syreholdig mad og drikke. Andre årsager kan være slidgigt i kæbeleddet eller at kæben går af led.

Hvordan behandles kæbesmerter?

For at komme smerterne i din kæbe til livs, er det vigtigt at finde ud af, hvad smerterne skyldes. Vi vil derfor lave en grundig undersøgelse af din mund og kæbe, og i sammenhold med din beskrivelse af dine smerter, vil vi finde den rette løsning. Skærer du tænder, kan en mulig løsning være en bideskinne.

Bestil en tid i dag

Oplever du kæbesmerter, anbefaler vi dig, at du bestiller en tid, så vi kan se, hvad smerterne skyldes. Det kan blive dyrt at vente. Har du spørgsmål til tidsbestilling eller behandlingsform, kan du kontakte os på telefon: 38 34 19 50. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at få bugt med smerterne.