Tandlæge nær Frederiksberg

Din lokale tandlæge

Søger du en professionel og erfaren tandlæge nær Frederiksberg, så er du kommet til det rette sted. Tandlægerne Vanløse er en tandlægeklinik beliggende lige på grænsen mellem Frederiksberg og Vanløse, hvorfra vi dagligt behandler og tilser mange kunder fra området omkring Frederiksberg og Grøndal.

 

Her finder du os

Blot et stenkast fra grænsen til Frederiksberg ligger vores tandlægeklinik på adressen Godthåbsvej 254. Vores tandlægeklinik ligger blot 250 meter fra Grøndalskirken. Kommer du fra Falkoner Alle, Ndr. Fasanvej eller Tesdorpfsvej så kører 2A bussen næsten lige til vores hoveddør. Kommer du fra en af Frederiksbergs metrostationer så kan du tage metroen til Flintholm, hvorfra du enten kan tage bus 10 eller 21 til Hulgårdsvej, eller F-linjen til Grøndal Station. Så mangler du en Tandlæge nær Frederiksberg, så er vi lige i nærheden.

 

Hvem er vi?

Vi er en Tandlæge klinik der altid har vores patienter i fokus. Hos os er det vigtigt at bevare en god relation til vores patienter. Det er ikke nok at give vores patienter et flot tandsæt, de skulle også gerne forlade vores klinik med et smil på læben.

 

Netop derfor værner vi om at skabe trygge rammer for vores patienter, så de kan komme tandlægeskrækken til livs. Tandlægeskræk er for mange mennesker en af de største hindringer for gode tandplejevaner og netop derfor prøver vi at skabe en behagelig atmosfære i klinikken, så vores patienter trygt kan besøge os år efter år.

Tandklinikken drives af tandlægerne Anette Christiansen, Jette Møller og Søren Houmøller, som alle har mange års erfaring. Klinikken er moderne og professionel, og der arbejdes med alle former for tandbehandlinger, således tilbyder vi alt fra tandrensning og paradentosebehandling til større restaureringer bl.a. implantatbehandling. Du kan se alle de former for behandlinger, som vi udfører, her på hjemmesiden. Vi har et godt samarbejde med førende specialister, som vi henviser til, hvis vi vurderer, der

Gennemsigtige tandlægepriser

Gennemsigtigheden er vigtig, ikke kun i forhold til hvilken behandling du som patient skal modtage, men selvfølgelig også med henblik på prisen. Mange danskere vælger desværre at droppe deres årlige tandlæge besøg, da de frygter en skyhøj tandlægeregning, og som følge heraf, vælger de så helt at droppe at gå til tandlægen. Det er en ond cirkel, og det er selvfølgelig en forkert måde at forholde sig til sine tænder på. Hos os er priserne fastsatte, og du vil altid få et overslag, inden større behandling udføres.

Vi arbejder ud fra en mission om, at alle vores patienter gerne skulle bevare deres egne tænder sunde hele livet. Vi fokuserer på forebyggelse frem for behandling. Og vi guider altid vores patienter til god tandhygiejne. Er skaden sket – så udbedrer vi den. Vi sigter mod smertefri behandling og tager altid patienten med på råd. Behandlingen sker i dit tempo – det er dig, der er vigtig.


Så har du brug for en pålidelig og erfaren tandlæge nær Frederiksberg så tøv ikke med at kontakte os.

Besøg os på Godthåbsvej 254