Tandpine

Selvom vi i dagens Danmark er blevet langt bedre til at pleje vores tænder, er tandpine stadig en lidelse blandt befolkningen. Tandpine kan, som navnet indbyder, være en yderst smertefuld tilstand, som kan opstå langsomt over tid. Andre former for tandpine kommer ud af det blå og dundrer frem. Uanset hvordan din tandpine er, og hvor fremtrædende den er, er det vigtigt, at du får det tjekket hos en tandlæge.

Tag til tandlæge – det forsvinder ikke af sig selv

Selvom det kunne være dejligt, at tandpinen forsvinder af sig selv, så er det desværre ikke tilfældet. Mærker du den mindste smule tandpine, skal du få det tjekket. Vi ser ofte, at vores kunder vælger at ignorere deres gener, indtil de ikke længere kan holde dem ud. Desværre ender det i sådanne tilfælde ofte med en dyr og omfattende behandling, som kunne have været undgået, hvis de havde søgt hjælp noget før. Og selvom du tænker, at det kan virke ligegyldigt at komme til tandlæge med en tand, der kun gør lidt ondt, ser vi ikke sådan på det. Vi kender til vigtigheden i at passe på sine tænder, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at pleje dit tandsæt.

 

Hyppige årsager til tandpine:

  • Hul i en tand
  • Tandbyld
  • Parodontose
  • Tandrodsbetændelse
  • Tandkødsbetændelse

 

Kontakt os og få bugt med tandpinen

Døjer du med tandpine, kan du skynde dig at bestille en tid hos os på telefon: 38 34 19 50, så du kan få gjort noget ved problemet, før det bliver for omfattende og smertefuldt. Vi befinder os i Vanløse og har patienter fra blandt andet Husum, Brønshøj og Frederiksberg. Har du brug for en akut tid, kan du kontakte tandlægevagten på Oslo Plads 14 på telefon: 1813.

Er du grøn, gul eller rød?

Fra april 2015 skal tandlægerne inddele alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når tandlægen skal fastlægge, hvor ofte den enkelte patient skal have tjekket tænderne.

Læs mere her >>

Tandlægevagten

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads 14

www.tandlægevagten.dk

Akuttelefon 1813

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her


Bestil tid, før du møder op hos tandlægen
Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Kontakt din læge ved symptomer på COVID-19
Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.

Hygiejnen er i top – du kan også hjælpe til
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

+
Cookie- og privatlivspolitik