Tandlægeskræk

Vi er i høj grad bevidste om, at nogle patienter døjer med tandlægeskræk. Dette tager vi med, når vi behandler vores patienter, og det er vigtigt for os, at man føler sig tryg og godt tilpas under behandlingen. Vi forsøger derfor altid at imødekomme vores kunder, hvor de er, så de får den bedst mulige oplevelse.

Vær ærlig omkring, hvad du tænker

For at få den rette behandling og for at vi kan tage de rette hensyn, er det vigtigt, at du er åben og ærlig omkring, hvad du tænker om at gå til tandlæge og skulle modtage behandling. Er du åben og ærlig, bliver det både nemmere for dig og for os at tilrettelægge en passende behandling.

 

Det gør vi for at imødekomme din tandlægeskræk

Oplyser du os ved tidsbestilling om dine bekymringer, sætter vi ekstra tid af til din behandling, så vi har tid til at snakke sammen og finde en løsning, så du føler dig bedst muligt tilpas. Er du bange for lydene, anbefaler vi dig at høre musik eller podcast under behandlingen, så oplevelsen bliver så rar som muligt.

 

Kontakt os og få bestilt en tid

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon: 38 34 19 50 og dele dine bekymringer om et eventuelt tandlægebesøg. Så kan vi sammen sørge for, at du får en tid, hvor der er sat god tid af, og vil du helst have en tid om morgenen, så du ikke skal gå en hel dag og være nervøs, er det også noget, vi kan finde ud af.

Er du grøn, gul eller rød?

Fra april 2015 skal tandlægerne inddele alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når tandlægen skal fastlægge, hvor ofte den enkelte patient skal have tjekket tænderne.

Læs mere her >>

Tandlægevagten

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads 14

www.tandlægevagten.dk

Akuttelefon 1813

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her


Bestil tid, før du møder op hos tandlægen
Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Kontakt din læge ved symptomer på COVID-19
Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.

Hygiejnen er i top – du kan også hjælpe til
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

+
Cookie- og privatlivspolitik