Forebyggende tandbehandling

De fleste mennesker ønsker at bevare deres egne tænder livet igennem, men i lighed til alle andre steder i kroppen, så kan der opstå sygdomme i tænderne og deres omgivelser.

Sygdom i tænderne kender vi som huller (caries). Sygdomme i tændernes omgivelser, -d.v.s. tandkød og kæbeknogle, som er tændernes fundament, kender vi som tandkødsbetændelse (gingivitis) og paradentose (parodontitis).

Sygdomme i både tænder og deres omgivelser skyldes i langt de fleste tilfælde infektion med sygdomsfremkaldende bakterier. Derfor er det vigtigt, at du får en grundig vejledning i, hvordan du opretholder en god mundhygiejne, så bakterierne ikke får ”frit spil” til at gøre skade på dine tænder og deres omgivelser.

For at undgå sygdomme i mund og tænder er det vigtigt, at du kender den rigtige metode i din tandpleje, så der bliver rent både langs tandkødet og i tandmellemrummene, da det oftest er i disse områder, problemerne opstår. Behovet er individuelt, så det kan være en god idé, at få professionel hjælp til at vælge den rigtige metode, og de rigtige hjælpemidler, der passer til dig.

Udover at kende den rigtige metode, er det vigtigt, at dine tænder og din hjemmetandpleje løbende kontrolleres og tilpasses samt suppleres med et tandeftersyn og en tandrensning hos tandlægen.

Alle former for tandbehandling

Forebyggende behandlinger

Skitsen viser et tværsnit gennem en sund tand og dens omgivelser.

Fyldninger med sølv og plast – kroner og broer, proteser og rodbehandling er nogle af de tandbehandlinger, som vi udfører her på klinikken. Vi er en moderne og professionel tandklinik, der tilbyder de fleste former for tandbehandling. Vi starter altid en behandling med et tandeftersyn, hvor vi finder frem til, om der er brug for en behandling, og såfremt, hvilken.

Hos os er du i trygge hænder, vi sætter altid patienten i fokus, og tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Behandlingen foregår i dit tempo – og vi guider dig altid til hvorledes, du bedst vedligeholder dine tænder.

Har du tandlægeskræk? Er du kommet til det rette sted, vi er uddannet i at tage os af folk, der har tandlægeskræk og kan hjælpe dig til at komme igennem frygten, og få det godt med dine tænder og din tandlæge.

Kontakt for tandbehandling

Du er meget velkommen til at kontakte os – også hvis du har spørgsmål til behandlinger, priser eller andet. Du kan også kontakte os for at bestille en tid. Du finder alle nødvendige kontaktoplysninger her på hjemmesiden, vores telefoner er åbne i alle hverdage.

Vores klinik er beliggende i Vanløse, her er der gode transportforbindelser til København og Frederiksberg. Der er også mulighed for at parkere tæt ved klinikken.

Er du grøn, gul eller rød?

Fra april 2015 skal tandlægerne inddele alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når tandlægen skal fastlægge, hvor ofte den enkelte patient skal have tjekket tænderne.

Læs mere her >>

Nyheder

Tandlægevagten

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads 14

www.tandlægevagten.dk

Akuttelefon 1813

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her


Bestil tid, før du møder op hos tandlægen
Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Kontakt din læge ved symptomer på COVID-19
Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.

Hygiejnen er i top – du kan også hjælpe til
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

+
Cookie- og privatlivspolitik