Kosmetisk tandretning af fortænder med LiteWire

Har du skæve fortænder, men ønsker du et flot, lige tandsæt, som du kan være stolt af at vise frem? Så er LiteWire måske løsningen til dig. Vi tilbyder det populære og diskrete LiteWire-system i vores klinik, så kontakt os i dag for at høre mere om muligheden for tandretning med LiteWire i Vanløse.

Hvad er LiteWire?

LiteWire apparaturet er en bøjle, der sidder fast på dine tænder. Den er ikke en 100% usynlig, men yderst diskret og æstetisk – og behandlingstiden er hurtig. Typisk tager det omkring 3-6 måneder, så du kan i princippet få et nyt, smukt smil inden dit næste tandeftersyn i vores klinik.

LiteWire er beregnet til retning af de forreste tænder, dem der står frem når man smiler. Bøjlen fremstilles efter dine individuelle mål og behov, så den kommer til at passe perfekt til din mund og tandsæt. Af den grund er den aftagelige bøjle ikke ubehagelig at have på, og du kan faktisk bruge den i din hverdag, uden at hverken du eller andre lægger mærke til den.

Sådan foregår vores LiteWire behandling i Vanløse

Hvis vi bliver enige om, at LiteWire-systemet er den rette behandlingsmetode for dig, tager vi aftryk af din under- og overkæbe, så vi kan fremstille en bøjle, der passer til din tandstilling.

Når du modtager og begynder at benytte bøjlen, vil LiteWire-systemet langsomt og smertefrit flytte dine tænder i den ønskede retning. Vi indkalder dig til jævnlige tjek i vores klinik i Vanløse, så vi kan holde øje med om behandlingen forløber som den skal, eller om systemet eventuelt skal justeres. Når tænderne er rettet, og du har opnået et smukt smil, vil vi fremstille en “retainer” til dig, der sørger for at opretholde resultatet, og forhindrer at tænderne flytter tilbage til deres oprindelige position.

Yderligere information om LiteWire

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dit drømmesmil, så ring og få en aftale om vurdering af dine muligheder med hensyn til LiteWire i vores tandlægeklinik i Vanløse.

 

Untitled

 

Vil du læse mere om behandlingen, kan det gøres på LiteWires egen hjemmeside: www.LiteWire.dk

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her

En gruppe tandlæger har taget initiativ til at starte en interesseorganisation, hvis formål er at kæmpe for en bedre og billigere tandpleje i Danmark.
Læs om deres arbejde på hjemmesiden: https://memeta.dk/
Der har du også mulighed for at støtte op om sagen, ved at deltage i underskriftindsamlingen.