Tandblegning

De fleste mennesker med gule eller misfarvede tænder kan få et hvidere tandsæt med en tandblegning. Det vigtige er, at man får foretaget blegningen i en professionel tandlægeklinik, og ikke prøver sig frem med selvblegemidler i hjemmet. Overvejer du at få foretaget en tandblegning, hjælper vi hos Tandlægerne Vanløse med at vurdere, om dine tænder er egnede til behandlingen. Kontakt os i dag for at bestille tid til en vurdering.

Pas på farlige selvblegemidler

Der findes mange billige selvblegemidler, der lover guld og grønne skove, men desværre er det de færreste, der kan leve op til dette, og nogle er endda direkte skadelige for tænderne. I bedste fald har de ingen effekt, i værste fald ætser de tænderne. Pas derfor på med at lade dig lokke af lette løsninger, og vælg i stedet en autoriseret tandlæge, der bruger de rette metoder og blegemidler.  

Vælg professionel tandblegning i vores klinik

Hos Tandlægerne Vanløse har vi valgt at blege ved hjælp af en individuelt tilpasset skinne, som du nemt kan bruge derhjemme efter vores anvisning. Vi fremstiller skinnen i klinikken, så den passer præcis til dit tandsæt. Dette er efter vores mening den mest skånsomme måde at blege på, og så giver den samtidig et flot og holdbart resultat.

Resultatet holder i gennemsnit 2-5 år, afhængig af om du er ryger eller ej, samt hvilke kostvaner du lever efter. Du kan hurtigt, nemt og billigt genanvende dine blegeskinner, hvis du får behov for at opfriske farven på dine tænder efter nogle år.

Billederne nedenfor viser en af vores patienters tandsæt før og efter en tandblegning i vores klinik

blegning

Tandblegning er ikke for alle

Det er ikke alle tænder, der egner sig til blegning. Tænderne skal være sunde og raske, og har man et meget tyndt lag af beskyttende emalje, anbefales det ikke, at man eksperimenterer med at blege sine tænder, da dette kan skade den emalje, der er tilbage. Når først emaljen er forsvundet, kommer den ikke tilbage, og det er derfor noget man skal overveje nøje.  

Vil du høre mere om tandblegning, eller ønsker du en vurdering af, om dine tænder egner sig til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os.

Er du grøn, gul eller rød?

Fra april 2015 skal tandlægerne inddele alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når tandlægen skal fastlægge, hvor ofte den enkelte patient skal have tjekket tænderne.

Læs mere her >>

Nyheder

Tandlægevagten

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads 14

www.tandlægevagten.dk

Akuttelefon 1813

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her


Bestil tid, før du møder op hos tandlægen
Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Kontakt din læge ved symptomer på COVID-19
Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.

Hygiejnen er i top – du kan også hjælpe til
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

+
Cookie- og privatlivspolitik