Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje

Få et smukt og blændende smil – et smil du er stolt af, og som du gerne viser frem.

Alt for mange mennesker går og er kede af deres smil, muligvis fordi de synes deres tænder er misfarvede eller skæve. Men det kan der sagtens gøres noget ved. Her på klinikken har vi mange års erfaring inden for kosmetisk tandpleje, og vi kan tilbyde dig alt lige fra tandblegning, farvede fyldninger, tandrettelse til porcelænsarbejde.

Vi opdaterer os jævnligt med den nyeste teknik, forskning og muligheder inden for den kosmetiske tandpleje, og vi ved, at vi kan gøre en forskel for dig. Når du kommer til os med et ønske om et kosmetisk tandindgreb, lytter vi grundigt til dine ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i dig, så du får det smil, du går og drømmer om.

Kontakt os gerne i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvilke muligheder der er inden for kosmetisk tandpleje, hvis du har spørgsmål til priser, eller gerne vil bestille en tid.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her på hjemmesiden, under fanen: Kontakt.

 

Vores hyggelige og moderne klinik er beliggende i  Vanløse, ikke langt fra København og Frederiksberg.

Er du grøn, gul eller rød?

Fra april 2015 skal tandlægerne inddele alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når tandlægen skal fastlægge, hvor ofte den enkelte patient skal have tjekket tænderne.

Læs mere her >>

Nyheder

Tandlægevagten

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads 14

www.tandlægevagten.dk

Akuttelefon 1813

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her


Bestil tid, før du møder op hos tandlægen
Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Kontakt din læge ved symptomer på COVID-19
Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.

Hygiejnen er i top – du kan også hjælpe til
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

+
Cookie- og privatlivspolitik