Tandregulering

Det er aldrig for sent med tandregulering

Det er ikke kun børn, der får rettet deres tænder. I de senere år, er der sket en stigning i antallet af voksne, der ønsker at få foretaget tandregulering. Dette skyldes bl.a., at det er blevet både lettere, hurtigere og mere diskret at få rettet sine tænder.

Årsager til ønske om tandregulering

Der kan være mange gode grunde til, at man ønsker at få foretaget professionel tandregulering, både kosmetisk og for rent faktisk at rette op på forkerte tandstillinger. Forkert sammenbid, underbid og overbid er hyppige årsager til, at man ønsker at få rettet sine tænder. Derudover er der også en vis prestige forbundet med et smukt, lige tandsæt.

Forskellige former for tandregulering

De store og skæmmende togskinner er ikke længere den eneste løsning, hvis det drejer sig om skæve fortænder. Vores tandlæger er certificerede til at bruge de nye tandreguleringssystemer, som Clear Steps og Lite Wire, der appellerer særligt til voksne. Grunden til dette er, at disse nye systemer oftest består af gennemsigtige skinner, der gør bøjlen så godt som usynlig.

De diskrete bøjler gør det nemt og hurtigt at få foretaget tandregulering, og systemerne kan let passes ind i en travl hverdag, hvilket appellerer særligt til voksne med børn og job.

Link til Lite Wires hjemmeside: http://www.litewire.dk/

Skal vi henvise dig til behandling med tandregulering?

Vurderer vi, at dit tandsæt og bid ikke egner sig til lettere kosmetisk tandregulering, henviser vi dig gerne til vores dygtige samarbejdspartner, der er uddannet specialtandlæge i tandregulering.

 

 

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her

En gruppe tandlæger har taget initiativ til at starte en interesseorganisation, hvis formål er at kæmpe for en bedre og billigere tandpleje i Danmark.
Læs om deres arbejde på hjemmesiden: https://memeta.dk/
Der har du også mulighed for at støtte op om sagen, ved at deltage i underskriftindsamlingen.