Tandregulering

Det er aldrig for sent med tandregulering

Det er ikke kun børn, der får rettet deres tænder. I de senere år, er der sket en stigning i antallet af voksne, der ønsker at få foretaget tandregulering. Dette skyldes bl.a., at det er blevet både lettere, hurtigere og mere diskret at få rettet sine tænder.

Årsager til ønske om tandregulering

Der kan være mange gode grunde til, at man ønsker at få foretaget professionel tandregulering, både kosmetisk og for rent faktisk at rette op på forkerte tandstillinger. Forkert sammenbid, underbid og overbid er hyppige årsager til, at man ønsker at få rettet sine tænder. Derudover er der også en vis prestige forbundet med et smukt, lige tandsæt.

Skal vi henvise dig til behandling med tandregulering?

Vurderer vi, at dit tandsæt og bid ikke egner sig til lettere kosmetisk tandregulering, henviser vi dig gerne til vores dygtige samarbejdspartner, der er uddannet specialtandlæge i tandregulering.

 

 

Er du grøn, gul eller rød?

Fra april 2015 skal tandlægerne inddele alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når tandlægen skal fastlægge, hvor ofte den enkelte patient skal have tjekket tænderne.

Læs mere her >>

Nyheder

Tandlægevagten

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads 14

www.tandlægevagten.dk

Akuttelefon 1813

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her


Bestil tid, før du møder op hos tandlægen
Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Kontakt din læge ved symptomer på COVID-19
Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.

Hygiejnen er i top – du kan også hjælpe til
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

+
Cookie- og privatlivspolitik