Snorkeskinne

Vi kender med garanti alle nogen, der snorker, og vi ved alle, hvor irriterende det kan være at sove sammen med nogen, der snorker. De kan holde en vågen i timevis, og selvom man skubber til dem, fortsætter de ganske kort tid efter, hvor de slap. Heldigvis findes der råd for snorken – endda helt uden hverken iltapparat eller kirurgisk indgreb. Hos Tandlægerne Vanløse tilbyder vi udarbejdelse af snorkeskinner med stor succes.

Hvordan virker en snorkeskinne?

Kort fortalt virker en snorkeskinne på den måde, at den sørger for, at der er mere plads til vejrtrækning i mund og svælg. Skinnen skal selvfølgelig bruges om natten, hvor den, ved at skubbe underkæben en smule frem, skaber mere frie luftveje, så den vibration, der forekommer og skaber snorken, mindskes.

 

Sådan er forløbet hos os

Ønsker du en snorkeskinne, er forløbet ganske enkelt. Nævner du dine problemer med snorken for os, vil vi foretage en kort undersøgelse, hvor vi vil se, om du er egnet til en snorkeskinne. Er du egnet, vil vi tage aftryk af dine tænder, hvorefter vi vil sende aftrykket til et speciallaboratorium, hvor snorkeskinnerne produceres. Alle snorkeskinner specialfremstilles efter dine aftryk. Når skinnen er færdig, er den klar til brug. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver grundigt instrueret i, hvordan du skal bruge snorkeskinnen.

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores udbud af snorkeskinner, eller er du i tvivl om, hvorvidt du vil have godt af en snorkeskinne, kan du altid kontakte os på telefon: 38 34 19 50 og høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig af med din snorken.

Er du grøn, gul eller rød?

Fra april 2015 skal tandlægerne inddele alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når tandlægen skal fastlægge, hvor ofte den enkelte patient skal have tjekket tænderne.

Læs mere her >>

Tandlægevagten

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads 14

www.tandlægevagten.dk

Akuttelefon 1813

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her


Bestil tid, før du møder op hos tandlægen
Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Kontakt din læge ved symptomer på COVID-19
Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.

Hygiejnen er i top – du kan også hjælpe til
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

+
Cookie- og privatlivspolitik