Ondt i kæben

Ondt i kæben kan være en pinefuld lidelse. De fleste oplever af og til at have ondt i kæben. Nogle gange er smerterne harmløse og skyldes spændinger, men andre gange kan smerterne være mere omfattende og skyldes, at kæbeleddet fungerer dårligt, eller at der er betændelse i tandkød eller tænder. Uanset hvad, er det vigtigt at få kortlagt, hvad smerterne skyldes.

Hvorfor får man ondt i kæben?

Vi ser ofte, at ondt i kæbeleddet opstår på baggrund af tandslid. Tandslid kan opstå, hvis du har tendens til at skære tænder, eller hvis du indtager meget syreholdig mad og drikke. Andre årsager kan være slidgigt i kæbeleddet eller at kæben går af led.

 

Hvordan behandles kæbesmerter?

For at komme smerterne i din kæbe til livs, er det vigtigt at finde ud af, hvad smerterne skyldes. Vi vil derfor lave en grundig undersøgelse af din mund og kæbe, og i sammenhold med din beskrivelse af dine smerter, vil vi finde den rette løsning. Skærer du tænder, kan en mulig løsning være en bideskinne.

 

Bestil en tid i dag

Oplever du smerter i kæben, anbefaler vi dig, at du bestiller en tid, så vi kan se, hvad smerterne skyldes. Det kan blive dyrt at vente. Har du spørgsmål til tidsbestilling eller behandlingsform, kan du kontakte os på telefon: 38 34 19 50. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at få bugt med smerterne.

Er du grøn, gul eller rød?

Fra april 2015 skal tandlægerne inddele alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når tandlægen skal fastlægge, hvor ofte den enkelte patient skal have tjekket tænderne.

Læs mere her >>

Tandlægevagten

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads 14

www.tandlægevagten.dk

Akuttelefon 1813

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her