Hvad er et implantat?

Et implantat kan bruges til at erstatte en eller flere mistede tænder. Et implantat er en kunstigt fremstillet rod af titanium, der skrues fast i knoglen med et gevind, så den sidder godt fast og har stabilitet. På implantatet kan kroner, proteser eller broer påsættes alt efter hvor mange tænder, der skal erstattes.

Hvorfor få et implantat?

Nogle vil måske spørge sig selv, hvorfor de skal have et implantat og ikke kan nøjes med en protese. Proteser kan i mange tilfælde være en fin løsning, men man kan hurtigt komme til at opleve nogle komplikationer ved brug af protese. For eksempel kan den blive svær at styre, da gummen skrumper, og den derfor ikke sidder ikke fast på samme måde, som et implantat gør. Et implantat er derfor, for mange, en bedre løsning.

 

Hvordan foregår indsætningen af et implantat

Vi er stålfaste på at udførelsen af indsættelsen af et implantat skal foregå så professionelt som muligt. Derfor lader vi de mest kompetente på området om arbejdet. Vi indgår i et tæt samarbejde med en specialtandlæge i kæbekirurgi, og det er ham, der vil udføre den operative del af arbejdet. På den måde sikrer vi, at du får den bedste og mest kompetente behandling. Når implantatet er sat ind, skal kæben hele, før vi kan sætte en krone på implantatet.

 

Kontakt os for spørgsmål

Går du og overvejer at få indsat et implantat, eller har du spørgsmål til processen, kan du altid kontakte os og få en snak. Vi kan kontaktes på telefon: 38 34 19 50 eller på mail: info@tandlaegernevanlose.dk.

Er du grøn, gul eller rød?

Fra april 2015 skal tandlægerne inddele alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når tandlægen skal fastlægge, hvor ofte den enkelte patient skal have tjekket tænderne.

Læs mere her >>

Tandlægevagten

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads 14

www.tandlægevagten.dk

Akuttelefon 1813

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her


Bestil tid, før du møder op hos tandlægen
Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Kontakt din læge ved symptomer på COVID-19
Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.

Hygiejnen er i top – du kan også hjælpe til
Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

+
Cookie- og privatlivspolitik