GrindCare – En dansk opfindelse.

 

GrindCare er en effektiv metode til tandlægebehandling, der har til formål at afhjælpe tænderskæren. Ca. 10 % af den danske befolkning skærer tænder, og videnskabelige undersøgelser har vist, at GrindCare kan halvere patienternes muskelsmerter, nedsætte slid på tænder og opnå en bedre nattesøvn. Lider du af tænderskæren, så kontakt Tandlægerne Vanløse i dag for en snak om hvad GrindCare-apparatet kan gøre for dig.

Hvad er bruksisme?

Bruksisme er den videnskabelige betegnelse for det at skære tænder. Termen dækker både over tænderskæren om natten og i vågen tilstand. Ved bruksisme bides tænderne ubevidst hårdt sammen og skurres mod hinanden. Dette kan medføre en lang række helbredsmæssige problemer, som fx øgede muskelspændinger, hovedpine og dårlig søvn om natten. Bruksisme er en ond cirkel, som kan være svær at bryde ud af, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde GrindCare som tandlægebehandling i vores klinik i Vanløse.

Hvad kan GrindCare?

GrindCare er et lille, trådløst apparat, fremstillet til at sidde fast på tindingen mens man sover. Apparatet overvåger den natlige aktivitet i kæbesmuklen og sender information direkte til den medfølgende App. Når du skærer tænder i løbet af natten, udsender GrindCare-apparatet en svag impuls, som så får kæbemusklen til at slappe af. På den måde reduceres din tænderskæren, og du opnår en bedre søvn.

GrindCare kan over tid hjælpe dig med at bryde ud af din onde cirkel. Er du interesseret i at høre mere om denne tandlægebehandling, er du velkommen til at kontakte vores tandlægeklinik i Vanløse. Vi ser frem til at fortælle dig mere om det fantastiske GrindCare-apparat og hjælpe dig med at lægge din bruksisme på hylden.

Læs mere på GrindCares egen hjemmeside: www.grindcare.dk

Adresse

Godthåbsvej 254
2720 Vanløse
Tlf: 38 34 19 50
info@tandlaegernevanlose.dk

Åbningstidertandlæge Brønshøj
tandlæge Husum
tandlæge Godthåbsvej

Vi er her